Finalizado

Bany de gongs

ver detalle del evento

Lugar: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

De 05-11-2022 19:00 a 05-11-2022 21:00

Categorias: Otros

El so dels gongs és el so OM de la creació de l'univers. La seva vibració et transporta a un estat de consciència on pots connectar... Leer más

El so dels gongs és el so OM de la creació de l'univers. La seva vibració et transporta a un estat de consciència on pots connectar amb la teva essència.

Podràs viure una experiència única en connexió plena amb el moment present. Una meditació profunda i sanadora des d'on podràs alliberar el torrent de pensaments, tensions i preocupacions per sentir-te renèixer, capaç, creatiu/va i en pau.

Les vibracions sonores emeses pel Gong tenen un efecte curatiu. Actuen facilitant el moviment de l'energia a través de la membrana cel·lular.

Un bany de Gong és una excel·lent oportunitat per aturar-se, centrar-se en la respiració, i reequilibrar el sistema nerviós. A mesura que ens relaxem la pressió arterial i les hormones d'estrès disminueixen, permetent que el sistema immunològic funcioni més eficientment.

És recomanable portar un mat (màrfega) i una manta per tapar-te. Pots portar també una ampolla amb aigua, preferentment de vidre, i algun objecte personal que vulguis carregar amb l'energia que es generarà.

Organitza: Anna Missé i Centre Moral

A càrrec de Prem Tara Gong (Silvia Saranpal i Vador Piqué)


Més informació: https://centrearenysdemunt.cat/2022/09/01/bany-de-gongs/

Las inscripciones estan cerradas.