Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Bassa dels Ànecs

Deportivos

  • Bassa dels Ànecs

Ciudad: Roca del Vallès, La

Lugar: La Roca del Vallès

De domingo 27 febrero 2022, 8:30 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
dom. 27 feb.
08:30 h
Finalizado
L’excursió comença des de l’aparcament que hi ha davant de l’Esglèsia de Sant Sadurní, tot seguit se surt del municipi fins a arribar... Leer más

L’excursió comença des de l’aparcament que hi ha davant de l’Esglèsia de Sant Sadurní, tot seguit se surt del municipi fins a arribar a la Bassa dels Ànecs, un petit espai d’aigua situat prop del riu Mongent on hi habiten principalment ànecs i oques. A continuació, es passeja entre camps de conreu. Un cop creuada la BV-5105, es passa per uns massos; el camí enllaça amb el GR 97.1 (de Marata al pla de l’Espinal). Una mica més endavant hi ha l’Ermita de Santa Maria de Malanyanes, una capelleta romànica de planta rectangular de nau única. Passada l’ermita, s’entra al bosc, es puja per un camí que passa pel Bosc d’en Rosselló, més endavant s’agafa una pista que passa pel Bosc de Can Mates i pocs metres abans d’arribar al Bosc de Can Forns, s’agafa un altre camí.