Finalizado

Bigott

ver detalle del evento

Lugar: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De 21-11-2021 20:00 a 22-11-2021 18:00

Categorias: Conciertos, Música

BIGOTT Impulsat per una torrencial pulsió creativa, amb la seva desbordant imaginació com a única frontera, BIGOTT porta des de l'any... Leer más

BIGOTT

Impulsat per una torrencial pulsió creativa, amb la seva desbordant imaginació com a única frontera, BIGOTT porta des de l'any 2006 donant forma amb admirable perseverança a un inclassificable univers en contínua expansió.


Cada cançó sortida del seu al·lucinant laboratori comparteix el caràcter de clàssic immediat, sembla haver habitat des de sempre en l'imaginatiu cosmos d'aquest artesà que, amb complex d'astrònom, indaga en l'infinit a la recerca de nous objectes brillants.


L'última carretada d'himnes robada al firmament és "This Is All Wrong», un onzè disc d'estudi pur i real, dotat de la personalitat d'una playlist que resulta impossible deixar d'escoltar. Com ja va passar amb el seu novè lliurament, el genial "Candy Valley", aquí el saragossà aplica al seu poderós telescopi, lents portades des de Los Angeles, en aquesta ocasió la d'un Izak Arida (The Memories) que produeix impecablement, sintetitzant una energia pop que ja és marca de la casa. El resultat és un treball eclèctic, autèntic, immediat i feréstec, ple de melodies lluminoses i tornades enganxoses. Un malbaratament d'energia neta, que transmet frescor i absència de formalitat. Preciosa creativitat en estat pur.


Ens el presentarà amb la seva poderosa banda, un greixada màquina amb la que porta a terme la seva guerrilla musical i amb la qual cavalca sempre cap endavant, sense aturar-se. És hora de gaudir.

Las inscripciones estan cerradas.