Bioconstrucció

Culturales, Formación

  • Bioconstrucció
  • Bioconstrucció
  • Bioconstrucció

Ciudad: Sant Feliu de Guíxols

Lugar: Ermita Sant Amanç

De domingo 21 mayo 2023, 11:00 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
BioconstruccióConstrueix la teva tova com es feia “antes”, per CocuArtsEn aquest taller familiar coneixerem tècniques de construcció... Leer más

Bioconstrucció
Construeix la teva tova com es feia “antes”, per CocuArts

En aquest taller familiar coneixerem tècniques de construcció alternatives i construirem un maó amb palla, sorra, argila i terra. Pastarem amb els peus i parlarem dels diferents materials que es faran servir.

Una introducció divertida i adaptada als nens de com crear materials de construcció a partir d’elements naturals i els seus beneficis (aïllament, temperatura, calidesa, etc.) tal i com es feia als anys 40 i 50.

La Bioconstrucció parteix del principi d’integrar un edifici amb el seu entorn, realitzat amb materials de baix impacte ambiental o ecològic, reciclats, reciclables o que es poden obtenir mitjançant processos senzills i de baix cost com, per exemple, materials d’origen vegetal i biocompatibles. L’ús d’aquests materials lliures de químics, a més, redueix la toxicitat de l’ambient aportant beneficis tant per les persones com per l’entorn.

+info: www.mascanada6.com