Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BLADE RUNNER - 40 aniversari del clàssic de ciència-ficció

Cine

  • BLADE RUNNER - 40 aniversari del clàssic de ciència-ficció

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 2 octubre 2022, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 2 oct.
19:00 h
Finalizado
SESSIÓ ESPECIAL 25 ANYS CINECLUB: MÚSICA VANGELIS - BLADE RUNNER19:00h Petit homenatge a VANGELIS a càrrec del grup "THE MOONRIVERS"... Leer más

SESSIÓ ESPECIAL 25 ANYS CINECLUB: MÚSICA VANGELIS - BLADE RUNNER

19:00h Petit homenatge a VANGELIS a càrrec del grup "THE MOONRIVERS" (saxo, piano, contrabaix).

A continuació projecció del classic de ciència-ficció BLADE RUNNER (1982) en versió doblada al castellà, 

Novembre de 2019. A principis del segle XXI, la poderosa Tyrell Corporation va crear, gràcies als avanços de l'enginyeria genètica, un robot anomenat *Nexus 6, un ser virtualment idèntic a l'home però superior a ell en força i agilitat, al qual es va donar el nom de Replicant. Aquests robots treballaven com a esclaus en les colònies exteriors de la Terra. Després de la sagnant rebel·lió d'un equip de Nexus-6, els Replicante van ser bandejats de la Terra. Brigades especials de policia, els Blade Runners, tenien ordres de matar a tots els que no haguessin acatat la condemna. Però a això no se'n deia execució, se'n deia "retir". Després d'un greu incident, l'ex Blade Runner Rick Deckard és anomenat de nou al servei per a trobar i "retirar" a uns replicants rebels. 

IDIOMA: Castellà

DURADA: 117 min.