Blaumut 10

Conciertos, Música

  • Blaumut 10

Ciudad: Pineda de Mar

Lugar: Auditori de Pineda de Mar

De sábado 16 marzo 2024, 20:30 h a 22:15 h

Ver descripción del evento
Es celebren els deu anys de la publicació d’El Turista, el primer disc de Blaumut. Deu anys molt intensos, carregats de música, d’experiències... Leer más

Es celebren els deu anys de la publicació d’El Turista, el primer disc de Blaumut. Deu anys molt intensos, carregats de música, d’experiències i, sobretot, “d’agraïment infinit cap al nostre públic per fer-nos un lloc en aquell racó més intangible de les seves vides”, diuen ells. 

Segons el cantant Xavi de la Iglesia, una mena d'espectacle de grans èxits en directe. "Aquestes actuacions estan pensades per fer totes aquelles cançons que als concerts és complicat d'interpretar perquè estem presentant un disc, i el focus se centra en allò. Aquest cop volem fer una gira pensant en el públic que ens ha estat seguit durant tot aquest temps, fent una mena d'antologia de les cançons que més ens han demanat que toquéssim", relata el cantant.

Blaumut 10 és el nom forjat per la banda a l’hora de celebrar la seva primera dècada de trajectòria musical. El grup ha sabut combinar -com pocs- la varietat d’estils en una proposta eclèctica, variada i de qualitat i ens proposa un viatge amb un repertori històric i antològic.