Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BLOWING - MÚCAB DANS

Danza

  • BLOWING - MÚCAB DANS
  • BLOWING - MÚCAB DANS
  • BLOWING - MÚCAB DANS

Ciudad: Sentmenat

Lugar: Teatre del Coro

De sábado 18 junio 2022, 21:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 18 jun.
21:00 h
Finalizado
Ara mateix, en el món, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem... Leer más

Ara mateix, en el món, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres diferents; bufant les espelmes el dia del nostre aniversari, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya, tirant una moneda a un pou o bufant una flor de dent de lleó. Però… On van a parar aquests desitjos? Es compleixen? Qui els fa possible?

A 'Blowing' viurem el viatge d'una petita espora que té una missió, complir el desig de la Yuri.

Un espectacle visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

Espectacle que forma part del Balla Vallès: Festival de dansa Castell de Sentmenat 

Espectacle inclòs en l'abonament per gaudir dels 4 espectacles organitzats durant el 17, 18, 19 de juny al Teatre del Coro