Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Nadal amb Blue Apples - Marató de TV3

Conciertos, Música

  • Nadal amb Blue Apples - Marató de TV3

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De viernes 17 diciembre 2021, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 17 dic.
20:00 h
Finalizado
Als concerts de Blue Apples despleguen les harmonies del jazz i de la bossa nova, el ritme trepidant del swing i la profunditat del... Leer más

Als concerts de Blue Apples despleguen les harmonies del jazz i de la bossa nova, el ritme trepidant del swing i la profunditat del blues. Més enllà d'etiquetes i gèneres, és música per ser escoltada amb la pell.

Amb molta passió i entusiasme, els Blue Apples han cuinat un apetitós repertori que inclou temes de Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Ray Charles, AC Jobim i d'altres grans autors i intèrprets de l'època daurada del jazz, afegint-hi condiments de la seva pròpia collita i en aquest concert, també temes nadalencs.

La banda neix el 2015, al Vallès Occidental, i des d'aleshores ha actuat a diferents espais de Catalunya com al Jamboree, JazzSí... entre d'altres.

Blue Apples està formada per: Tere Fernández (veu), Jordi Valls (piano), Augusto Serrano (guitarra), Oriol Hernández (baix) i Jordi Pascual (bateria).