Finalizado

Böira

ver detalle del evento

Lugar: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De 14-11-2021 20:00 a 15-11-2021 18:00

Categorias: Conciertos, Música

BÖIRA El post rock de Böira retorna a la Nova Jazz Cava per presentar "Cendres ~ Mineral", el seu segon treball co-editat per Aloud... Leer más

BÖIRA

El post rock de Böira retorna a la Nova Jazz Cava per presentar "Cendres ~ Mineral", el seu segon treball co-editat per Aloud Music i la pròpia banda.

Amb influències provinents del math rock i el rock progressiu, Böira és un dels referents, des del 2012, del post rock fet a casa nostra; el camí lògic del rock més orgànic i instrumental. Les seves atmosferes sonores faran posar-te la pell de gallina i la intensitat del seu directe no deixa indiferent a ningú.


Böira ha volgut recollir les cendres resultants del seu primer disc i crear alguna cosa. Aquesta va ser la premissa que va portar a la banda a compondre un segon disc. Per aquest motiu, "Cendres ~ Mineral" no es pot entendre sense l'existència de "Si de la runa Naixes", un primer àlbum que va donar vida i experiències úniques als seus components, donant-los ales per seguir treballant dur, com abans.

Las inscripciones estan cerradas.