Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Bon dia, Món!

Cine

  • Bon dia, Món!

Ciudad: Barcelona

Lugar: C/Feliu i Codina, 7

Inicio: domingo 3 abril 2022, 11:30 h

Ver descripción del evento
dom. 3 abr.
11:30 h
Finalizado
Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Bon dia, Món!, d'Anne-Lise Koehler i Éric Serre. (Títol original... Leer más

Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Bon dia, Món!, d'Anne-Lise Koehler i Éric Serre. (Títol original Bonjour le monde!, França, 2019). Edat recomanada a partir de 5 anys. Projecció en català.

Un espectacle de la vida animal!

En un entorn natural d’aigua i de boscos, deu animalons de diferents espècies neixen, creixen, s’observen i s’empaiten. A l’aigua, un lluç de riu molt menut vol ser gegant, una jove libèl·lula vol aprendre a lluitar i una salamandra té moltes ganes de sortir de l’aigua per descobrir un altre món. A la riba del riu, un castor desitja construir el món a la seva manera mentre que un bitó vol arribar fins a la lluna volant. A dalt dels arbres, un mussol aixeca el vol i es creua amb un ratpenat a qui li agrada molt la música. Quan per fi clareja, uns cabussons emplomallats ballen, un blauet cerca el seu lloc sota el sol i una tortuga viu meravellada per aquest món tan agitat, manté la calma i desafia el pas del temps. Els nostres deu aventurers admiren la bellesa d’aquest món i se senten afortunats de ser-hi. I tots ells, davant de la natura que els envolta exclamen: Bon dia, món!