Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BON JOVI from Encore Nights

Cine

  • BON JOVI from Encore Nights

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 10 junio 2021, 21:00 h a viernes 11 junio 2021, 23:00 h

Ver descripción del evento
Els membres del Saló de la Fama del Rock & Roll, Bon Jovi, arriben a la pantalla gran amb un concert exclusiu. L'esdeveniment inèdit... Leer más

Els membres del Saló de la Fama del Rock & Roll, Bon Jovi, arriben a la pantalla gran amb un concert exclusiu. L'esdeveniment inèdit serà gravat en Nova Jersey i podrà gaudir-se en cinemes de tot el món. Al llarg d'una carrera il·lustre de més de 3 dècades des de la seva formació en 1983, Bon Jovi s'ha forjat el seu lloc entre la reialesa del rock i han estat recentment nomenats membres del Saló de la Fama del Rock & Roll i del Saló de la Fama dels Compositors. Amb més de 130 milions d'àlbums venuts a tot el món, un extens catàleg d'himnes, milers de concerts en més de 50 països, davant més de 35 milions de fans i vendes per valor de més d'1 bilió de dòlars a tot el món només en l'última dècada, Bon Jovi és la banda consumada de Rock & Roll.