Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BORJA PENALBA I MIREIA VIVES. CANÇONS DE FER CAMÍ

Música

  • BORJA PENALBA I MIREIA VIVES. CANÇONS DE FER CAMÍ
  • BORJA PENALBA I MIREIA VIVES. CANÇONS DE FER CAMÍ

Ciudad: Santa Maria d'Oló

Lugar: Espai Hemalosa

De sábado 2 octubre 2021, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 oct.
19:00 h
Finalizado
Mireia Vives i Borja Penalba presentaran Cançons de fer camí amb cançons inèdites, pròpies, algunes musicacions, versions de referents...... Leer más

Mireia Vives i Borja Penalba presentaran Cançons de fer camí amb cançons inèdites, pròpies, algunes musicacions, versions de referents... La gran aliança entre l'etern guitarrista i una veu deliciosa els fa capaços com ningú d'anar de la cançó d'autor minimal a cappella, a la rumba, el pop-rock, el folk nostre de cada dia, el cabaret gamberro, la cobla i el reggaeton (feminista, com sinó?); i tot això, sense perdre la coherència –sí, és possible– ni deixar de tenir les contradiccions que els fan preciosos.

És també un disc fet en ruta i com a teràpia. Gestat sense parar de rodar per tota la geografia del país.

Cançons de fer camí són muntanya i tots els camins que hi podem caminar. A part de les cançons pròpies, Mireia i Borja musiquen en aquest treball Maria Mercè Marçal –de fet, el títol del disc és manllevat d'un poema seu– i la gran Montserrat Roig.