Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BUENROLLISTAS –Víctor Parrado

Teatro

  • BUENROLLISTAS –Víctor Parrado

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 11 febrero 2024, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 11 feb.
18:00 h
Finalizado
No m’ho diguis, intueixo el que estàs pensant: i això de què va? És un monòleg d’humor? És una xerrada motivacional? S’ha embolicat... Leer más

No m’ho diguis, intueixo el que estàs pensant: i això de què va? És un monòleg d’humor? És una xerrada motivacional? S’ha embolicat Parrado amb un unicorn? Que algú m’ho aclareixi ja si us plau!

Buenrollistas no és res d’això i és tot alhora. Perquè potser riguis, potser reflexions, potser connectis o potser et sona tot a hebreu antic, qui sap!

Et convido a fer una passejada pel bonrollisme, sense caure en tòpics ni falsos positivismes! Deixa’t portar, deixa anar el control i deixa les teves preocupacions a la porta (després no t’oblidis de recollir-les si us plau, que s’acumulen a l’entrada).

I sobretot gaudeix del xou en què (re)descobriràs que només hi ha una persona responsable de la teva felicitat…I endevina… aquesta persona ets TU!