Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BURUNDANGA

Teatro

  • BURUNDANGA
  • BURUNDANGA
  • BURUNDANGA

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De sábado 17 febrero 2024, 21:00 h a 22:20 h

Ver descripción del evento
BURUNDANGA "La comèdia més exitosa de la dècada" Una comèdia per fer-se un fart de riure de Jordi Galceran autor de («El Mètode Grönholm»... Leer más

BURUNDANGA "La comèdia més exitosa de la dècada"

Una comèdia per fer-se un fart de riure de Jordi Galceran autor de («El Mètode Grönholm» i «El crèdit»).

Humor, Sexe, Amor, Enrenous, Equívocs i un Gran Final Feliç.

Berta, una jove estudiant, està embarassada de Manel, el seu xicot, però encara no s'ha atrevit a dir-l’hi. I és que no sap què fer. Per no saber, no sap ni si el seu xicot l’estima de veritat.

Silvia, la seva companya de pis, li ofereix la solució: Burundanga, la droga de la veritat, una substància que fa perdre la voluntat a qui la pren i provoca la sinceritat més autèntica.

Si se l'administra a Manel podrà saber la veritat sobre tot allò que desitja. I Berta ho fa, li dona la droga al seu xicot i descobreix no només el que pretenia esbrinar sinó una altra veritat molt més inesperada que fa esclatar un enrenou de conseqüències imprevisibles....