Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cabaret Acròbates del Vers

Culturales

  • Cabaret Acròbates del Vers

Ciudad: Mataró

Lugar: Can Fugarolas Espai social, cultural i sostenible

De domingo 21 noviembre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 21 nov.
18:00 h
Finalizado
Obertura de portes a les 17:30Acròbates del Vers explica una història que no volen que coneguis. Una història que ha costat presó... Leer más

Obertura de portes a les 17:30

Acròbates del Vers explica una història que no volen que coneguis. Una història que ha costat presó i tortures a molta gent innocent. Una història que remourà les clavegueres de l’estat. Una denúncia a la repressió i una oda a la llibertat explicada al ritme de rap, música, circ i humor, de la mà d'artistes de Cronopis i convidats.

Apte a partir de 7 anys,  Vocabulari i alguna escena no han passat censura

SOBRE CRONOPIS:

Cronopis és un espai de circ autogestionat de Mataró creat el 2008 per un grup d’artistes que senten la necessitat de consolidar el circ a la capital del Maresme. UN espai que demostra que una altra manera d’organització social és possible i que se sosté sobre 4 pilars fonamentals: l’exhibició, la formació, la creació i l’entrenament.

Cronopis està situat al barri de l’Havana de Mataró i forma part de Can Fugarolas, un espai que engloba tot tipus de projectes socials i culturals sostenibles on les principals beneficiàries en son les persones.