Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cadires

Teatro

  • Cadires
  • Cadires

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De sábado 22 enero 2022, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 22 ene.
20:00 h
Finalizado
La Mont i l’Oriol estan tan feliços d’haver pogut fer arribar el seu projecte a un escenari, que s’han oblidat d’assajar-lo fins una... Leer más

La Mont i l’Oriol estan tan feliços d’haver pogut fer arribar el seu projecte a un escenari, que s’han oblidat d’assajar-lo fins una setmana abans de l’estrena. Però com que al teatre d’avui en dia està de moda que no passi res a l’escenari, han contractat un director “modern” perquè els ajudi a dissimular que no han tingut temps de preparar el seu espectacle.

No compten, però, que el director es passarà aquella setmana d’assajos, enganxat al mòbil buscant idees impossibles de fer sense un pressupost extraordinari, així que la Mont i l’Oriol han decidit que mentre no se’ls acudeixi què fer a l’escenari, per no quedar malament amb els espectadors que ja han comprat la seva entrada, els explicaran la situació i, si cal, ho amaniran amb alguna anècdota dels seus anys de glòria i els cantaran alguna cançó per passar l’estona.

Una producció de Centaure Produccions i Teorema Teatre.