Caïm Riba

Conciertos, Música

  • Caïm  Riba

Ciudad: Terrassa

Lugar: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De domingo 12 diciembre 2021, 20:00 h a lunes 13 diciembre 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
Les Llunes de Plutó de Caïm Riba arriben a Terrassa el proper 12 de Desembre  Molt contentes per la rebuda que ha tingut ‘Llunes de... Leer más

Les Llunes de Plutó de Caïm Riba

arriben a Terrassa el proper 12 de Desembre 

Molt contentes per la rebuda que ha tingut ‘Llunes de Plutó’ des de la seva sortida al març del 2021 fins ara, i que ens ha portat a més de 20 poblacions de Catalunya , ens fa especial il·lusió anunciar-vos que presentarem aquest disc a la Jazz Cava de Terrassa el proper 12 de desembre a les 19:00 hores .

Caïm Riba presenta Llunes de Plutó (RGB Suports 2021), un disc alegre i ple de positivitat que ha estat concebut entre la gira Nararai i el confinament.

El seu moment vital i la inesperada visita de la pandèmia global han aportat al nou treball un caràcter més fresc i despreocupat on es reforça el so ric i electrònic que sempre l’ha acompanyat.

‘A la ciutat’ n’és una bona mostra.

El disc el va produir ell mateix al seu estudi, tot i que bona part el va treballar també a casa. Amb l’arribada de la pandèmia i el confinament va decidir portar material de l’estudi cap a casa, on va acabar de compondre i enregistrar la resta de cançons. ‘Em sembla bé’, va ser el primer avançament del disc, i la darrera cançó que va compondre. Tot un cant a acceptar les adversitats amb un somriure.

La posada en escena està complementada amb visuals per a cada cançó , i elements mòbils escenogràfics, aconseguint així crear una atmosfera que porta al públic a endinsar-se millor en aquest viatge capa a les Llunes de Plutó.

Després de presentar els senzills ‘Em Sembla bé’, ‘A MitjaOmbra’, i ‘A la ciutat’, Llunes de Plutó (RGB Suports) surt acompanyat del videoclip ‘Un dia perfecte’, on reivindica gaudir de les coses quotidianes i amb el que també fa un homenatge a la gent gran, que potser és qui més ha patit aquesta situació inesperada.

La formació dels concerts en directe és:

Caïm Riba · veu, guitarra eléctrica, guitarlele i teclats

Anna Serra ‘ Manzau’ · veus i teclats

Pol Cruells · veus i guitarra acústica

Roger Farré · veus i baix

Llunes de Plutó és una bona mostra d’aquesta fortalesa que aconsegueixen els músics: l’art d’arribar a l’ànima de qui els escolta.