Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Campus Gospel Rajadell - Concert Gospel Meets Flamenco

Conciertos, Música

  • Campus Gospel Rajadell - Concert Gospel Meets Flamenco

Ciudad: Rajadell

Lugar: A la plaça de l'Església

Inicio: sábado 8 julio 2023, 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 8 jul.
22:00 h
Finalizado
Gospel meets Flamenco (Paula Domínguez & Ramon Escalé) El Gospel i el Flamenc són dos móns aparentment llunyans en la geografia... Leer más

Gospel meets Flamenco (Paula Domínguez & Ramon Escalé) 

El Gospel i el Flamenc són dos móns aparentment llunyans en la geografia dels sons però amb més punts de connexió del que d'entrada podríem suposar: passió, força, lament, alegria, visceralitat, autenticitat…I així queda palès en una proposta original, agosarada i carregada d'entusiasme. Versionant des d'antics espirituals fins a temes del tot contemporanis, aquest projecte s'endinsa en les arrels de totes dues músiques, establint una aliança suggerent entre la negritud afroamericana i la seductora calidesa d'unes veus i unes sonoritats prenyades de sud. Aquesta formació de grans músics aporta un mestissatge que aconsegueix eixamplar encara més els horitzons de la tradició.

https://campusgospelrajadell.org