Finalizado

CANTA 2(Castellà)

ver detalle del evento

Lugar: Cinema Ribes

De 21-01-2022 17:30 a 21-01-2022 19:20

Categorias: Cine

Canta 2 arriba a Cinema Ribes Al gener arriba a Cinema Ribes Canta 2, la seqüela de l’exitosa pel·lícula d’Illumination (responsable... Leer más

Canta 2 arriba a Cinema Ribes

Al gener arriba a Cinema Ribes Canta 2, la seqüela de l’exitosa pel·lícula d’Illumination (responsable d’èxits com Gru – El meu dolent favorit, Els Minions o Mascotes), que va captivar públic i crítica el 2016 i que torna amb més música que mai . En aquesta nova entrega, el koala Buster Moon i el seu equip d’artistes hauran de treballar en equip per aconseguir crear l’espectacle més gran mai vist, superant les pors i fent realitat els seus somnis.

A la pel·lícula Canta 2 Luis Tosar presta la seva veu a Jimmy Crystal, el magnat propietari del teatre en què Buster Moon vol crear l’espectacle més gran mai vist, Ana Milán dobla Suki, secretària de Crystal. Miguel Ángel Muñoz és Darius, un excèntric artista que formarà parella amb Meena. La dolça elefanta trobarà el seu primer amor a Alfonso, a qui dobla en espanyol l’influencer i l’empresari Nachter. Rigoberta Bandini és Porsha, la prodigiosa cantant filla de Jimmy Crystal. Repeteixen Concha Velasco i Andrea Compton, que ja van prestar les seves veus a Nana i Ash a la primera entrega.

Sinopsi

En un món d´animals antropomòrfics, el koala Buster Moon és el propietari d´un teatre on organitza espectacles musicals. En el concurs de cant més gran del món va aconseguir que els debutants Rosita, Mike, Johnny, Ash i Meena fossin llançats a la fama. Tot i que encara no se saben els detalls de la trama d’aquest nou film d’animació, el que està assegurat és que gaudirem de moltes versions de cançons populars. Aquesta pel·lícula d’animació és la seqüela de Canta! (2016).

Fitxa Tècnica

Calificación: Tots els públics

Any: 2021

Gènere: Animació i també aventures

Durada: 110 min.

Direcció: Garth Jennings

Repartiment: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Bono, Bobby Cannavale, Tori Kelly, Nick Kroll, Pharrell Williams, Chelsea Peretti, Letitia Wright, Eric André, Adam Buxton, Garth Jennings, Peter Serafinowicz, Jennifer Saunders

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

Las inscripciones estan cerradas.