Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

(Cap.II) Gilipolleces - Migro Danza. Barrejant 2021

Culturales, Danza

  • (Cap.II) Gilipolleces - Migro Danza. Barrejant 2021

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Pati Escola Antoni Gaudí

De sábado 2 octubre 2021, 17:00 h a 17:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 oct.
17:00 h
Finalizado
(Cap.II) GilipollecesBarrejant 2021'Gilipolleces' retrata a una societat que es vana de la seva intel·ligència i de la seva racionalitat,... Leer más

(Cap.II) Gilipolleces

Barrejant 2021

'Gilipolleces' retrata a una societat que es vana de la seva intel·ligència i de la seva racionalitat, però que sucumbeix sempre davant les seves inseguretats, on la raó immobilitza més que aconsella. Es tracta d'una humanitat que es dedica a mediar el seu propi conflicte, el conflicte entre el plaer, desitg i la perillosa culpa.

L'escenari una festa, la festa de l'exuberant, el lloc de ser “jo mateix”, un escenari festiu però que al seu torn està marcat per una situació lúgubre, estranya, insòlita, divertida i a vegades amenaçadora que porta a l'espectador a una última pregunta, “en quin animal podré convertir-me demà?”.

A càrrec de la Companyia Migro Danza


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.