Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CARLA

Culturales, Música

  • CARLA
  • CARLA
  • CARLA

Ciudad: Sant Feliu de Guíxols

Lugar: Ermita Sant Amanç

De viernes 11 noviembre 2022, 21:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
vie. 11 nov.
21:30 h
Finalizado
CARLAPop electrònicEls batecs d’aquest projecte personal escrit amb majúscules es mouen entre els més moderns estils del pop i l’electrònica... Leer más

CARLA
Pop electrònic

Els batecs d’aquest projecte personal escrit amb majúscules es mouen entre els més moderns estils del pop i l’electrònica més suggerent. La vigatana Carla Serrat presenta el seu darrer àlbum “Reflection”. Un punt de trobada entre el so synth-pop, el neo-soul i l’electrònica més elegant on a través de compartir el procés creatiu amb altres músics ha sumat nous matisos sonors a les seves composicions.

Les seves cançons parlen de la necessitat d’introspecció, de connectar amb un mateix, de la solitud com a espai per a la reflexió. De la recerca del jo entre una marea de moments vitals confusos. Dels instants en els quals tot es redueix a no defallir. La necessitat de l’esperança. Preguntes a l’aire, bumerangs existencials, diàlegs amb ressò, peces d’un trencaclosques.

Emocionant, fràgil i alhora melancòlica i ballable, l’amalgama compositiva de CARLA es nodreix d’una veu seductora, una presència captivadora, ressons corals multiplicats en loop, paisatges evocadors que emergeixen de teclats i sintetitzadors, i frenètics ritmes sintètics combinats amb altres analògics.

+info: www.mascanada6.com