Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CARLES CASES duetto ROBERT ARMENGOL

Música

  • CARLES CASES duetto ROBERT ARMENGOL
  • CARLES CASES duetto ROBERT ARMENGOL
  • CARLES CASES duetto ROBERT ARMENGOL

Ciudad: Rajadell

Lugar: RAJADELL Pl Església

De sábado 27 julio 2019, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 27 jul.
22:00 h
Finalizado
Carles Cases és un dels compositors cinematogràfics més importants del nostre país. És, a més, pianista, director d'orquestra, violoncel·lista,... Leer más

Carles Cases és un dels compositors cinematogràfics més importants del nostre país. És, a més, pianista, director d'orquestra, violoncel·lista, arranjador i productor musical. Ha compost vuitanta bandes sonores de pel·lícules, ha publicat gairebé mig centenar de discos i durant vuit anys va ser arranjador i director musical de Lluís Llach, amb qui va fer més de set-cents concerts.

La música de Carles Cases és emoció, és talent, és mirada. A Rajadell el músic sallentí oferirà un recorregut per les seves obres i bandes sonores més rellevants, traspassades al piano i, en aquesta ocasió, acompanyat per les percussions (marimba i vibràfon) de Robert Armengol, músic habitual en els enregistraments de Cases. És la primera vegada que formen aquest duet.