Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Carlus One presenta Karma

Conciertos

  • Carlus One presenta Karma

Ciudad: Barcelona

Lugar: Calabria 66 - Auditori Joan Bordetas (Barcelona)

Inicio: viernes 26 enero 2024, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 26 ene.
20:30 h
Finalizado
Carlus One, amb més força que mai en el seu camí com a cantautor i compositor ens presenta el seu últim treball, en aquesta ocasió,... Leer más

Carlus One, amb més força que mai en el seu camí com a cantautor i compositor ens presenta el seu últim treball, en aquesta ocasió, acompanya t per una banda de cinc músics.


“Tornar a començar” és un concert-espectacle amb les cançons més emblemàtiques de la carrera de Carlus One. En la producció, el Mestre Josep Mas ' Kitflus' ha tractat els temes amb tota la delicadesa i la cura que requereixen les melodies de l'autor vallesà.


Amb la seva proposta musical, el Cantautor Carlus One ens condueix cap a un espai sonor on les melodies desprenen elegància i sensibilitat, sense per això deixar d'un costat la innovació i la frescor a l'hora d'interpretar els temes. Les cançons de sempre sonant com mai.


Amb Emilio Ruiz a la direcció musical, Carlus One s'ha envoltat en aquesta ocasió d'un elenc de músics amb dilatada experiència sobre l'escenari.