Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Carolina Alabau en conert

Música

  • Carolina Alabau en conert

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 1 abril 2023, 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 abr.
20:30 h
Finalizado
Dins del cicle de concerts HortaSons, us presentem a CAROLINA ALABAU cantant, compositora i pianista que s’està posicionant com una... Leer más

Dins del cicle de concerts HortaSons, us presentem a CAROLINA ALABAU cantant, compositora i pianista que s’està posicionant com una de les grans veus a Catalunya i la resta de l’estat, arribant a col·laborar amb grans artistes que van del jazz a la música d’arrel; Joan Albert Amargós, Las Migas, Carlos Núñez, Manu Guix, Joan Chamorro i Javier Limón.

Amb dos àlbums publicats (“Primera Mirada” i “Meraki”, junt amb la violinista Èlia Bastida), Carolina es troba finalitzant el seu següent àlbum “Una Frase Imaginada”, el qual està sent produït pel productor, guitarrista i mentor 10 vegades guanyador al Grammy Javier Limón.

"Carolina Alabau para mí es una de las grandes voces de su generación. Estamos ante una de las grandes que nos va a dar muchas alegrías a todos los amantes de la música en el futuro."

- Javier Limón - (Ganador de 10 premios Grammy)

Carolina Alabau ens presenta un espectacle especial on podrem gaudir d’un recorregut per les seves millors cançons i en exclusiva un avançament de les cançons que ha estat treballant amb el Javier Limón, que volen entre els sons del folklore hispà i llatí des d’un prisma molt actual i avantguardista.

Un concert molt íntim i emotiu que estem segurs que connectarà amb vosaltres a través de la veu de la Carolina que expressa de manera inoblidable les lletres i històries darrere les cançons.