Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CAMPAMENT DELS CARTERS REIALS DE GAVA 2023

Otros

  • CAMPAMENT DELS CARTERS REIALS DE GAVA 2023

Ciudad: Gavà

Lugar: Parc de la Torre Lluc

Inicio: lunes 2 enero 2023, 16:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento

Código de acceso

Para poder comprar en este evento hay que insertar el código de acceso.

L'aforament és limitat.La reserva és per dia, franja horària i carter que es vol visitar. Es fa una única reserva per grup (familiar... Leer más

L'aforament és limitat.

La reserva és per dia, franja horària i carter que es vol visitar.

Es fa una única reserva per grup (familiar o d’amics) per a un màxim de 6 persones.

Cal presentar-se a la porta d’accés del campament dels carters reials 15 minuts abans de la cita.       No cal venir abans, així eviteu aglomeracions i cues. Cal posar-se a la fila i esperar el torn. Els ajudants dels carters reials gestionen els torns.

Si heu arribat abans de l’hora, es poden fer altres activitats mentre arriba l’hora concertada —visitar el bosc màgic, el Pam i pipa al xumet…— així es facilita l’accés a les persones que els toca el torn i no es fa cua innecessàriament.

Si es tenen dificultats a l’hora de reservar la cita prèvia a través de la web, es reserven torns per a la darrera franja horària de cada jornada d’aquell mateix dia. Caldrà adreçar-se al punt d’informació del campament de carters situat al parc de la Torre Lluc.

L’entrada és al parc de la Torre Lluc i la sortida per la plaça de Jaume Perich.

Per a més informació, consultes o altres aclariments adreceu-vos al personal de l’organització del campament dels carters reials.