Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cartes d'Amor

Teatro

  • Cartes d'Amor
  • Cartes d'Amor
  • Cartes d'Amor

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

Inicio: domingo 12 marzo 2023, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 mar.
19:00 h
Finalizado
Cartes d’amor Lloll Beltran i Alex CasanovasLLOLL BERTRAN I ÀLEX CASANOVAS PROTAGONITZEN UNA AUTÈNTICA COMÈDIA ROMÀNTICA, DIVERTIDA... Leer más

Cartes d’amor

Lloll Beltran i Alex Casanovas


LLOLL BERTRAN I ÀLEX CASANOVAS PROTAGONITZEN UNA AUTÈNTICA COMÈDIA ROMÀNTICA, DIVERTIDA I EMOTIVA.


Autor: A.R. Gurney / Adaptació: Marc Rosich

Direcció: Jordi Andújar i Marc Rosich

Intèrprets: LLoll Bertran i Àlex Casanovas


El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d’amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

Melissa Gardner i Andrew Ladd III, encarnats pels coneguts actors Lloll Bertran i Àlex Casanovas, es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.

DURADA: 110 minuts

Presentació a TVE: LINK

Descarrega't aquí el programa de la temporada: LINK

Preus

L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.