Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Catalunya entre copes - TAST DO CAVA

Otros, Culturales, Formación, Gastronómicos

  • Catalunya entre copes - TAST DO CAVA
  • Catalunya entre copes - TAST DO CAVA
  • Catalunya entre copes - TAST DO CAVA

Ciudad: Vilafranca del Penedès

Lugar: The Tasting Room - Wine Aspects

De miércoles 23 octubre 2019, 21:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
mié. 23 oct.
21:00 h
Finalizado
Oferim un tast de la DO cava. Tastarem uns dels escumosos més coneguts a nivel mundial, mentre coneixem el seu mètode d'elaboració... Leer más

Oferim un tast de la DO cava. Tastarem uns dels escumosos més coneguts a nivel mundial, mentre coneixem el seu mètode d'elaboració i curiositats de la DO que s'amaga darrera de cada bombolla de cava.


Es tracte d'un acte benèfic i els diners recaptats aniran integrament destinats a ASSOCIACIÓ AUTISME AMB FUTUR. 

L'Associació Autisme amb Futur som un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills I filles diagnosticats amb trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
Aquest trastorn, conegut també com a TEA, son trastorns del neurodesenvolupament infantil, que condicionen, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.
El nom de l'associació es Autisme amb Futur, perquè tenim molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els nostres fills i filles poden tenir un futur millor.
També volem donar suport i acompanyar a altres famílies a la mateixa situació.


 Amb la col·laboració de EntraPolis.com