Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Catalunya entre copes - TAST DO MONTSANT

Otros, Culturales, Formación, Gastronómicos

  • Catalunya entre copes - TAST DO MONTSANT
  • Catalunya entre copes - TAST DO MONTSANT
  • Catalunya entre copes - TAST DO MONTSANT

Ciudad: Vilafranca del Penedès

Lugar: The Tasting Room - Wine Aspects

De miércoles 20 noviembre 2019, 21:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
mié. 20 nov.
21:00 h
Finalizado
Oferim un tast de la DO Montsant. Coneixerem la DO més nova del mapa vitícola català, però d'una regió amb llarga tradició vitivinícola... Leer más

Oferim un tast de la DO Montsant. Coneixerem la DO més nova del mapa vitícola català, però d'una regió amb llarga tradició vitivinícola amb l'evidència de la presència dels romans. Per entendre-la millor tastarem vins que parlen d'un clima de contrastos i d'orografia accidentada característica de la zona.


Es tracta d'un acte benèfic del qual els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l'ASSOCIACIÓ AUTISME AMB FUTUR. 

L'Associació Autisme amb Futur som un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills I filles diagnosticats amb trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
Aquest trastorn, conegut també com a TEA, son trastorns del neurodesenvolupament infantil, que condicionen, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.
El nom de l'associació es Autisme amb Futur, perquè tenim molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els nostres fills i filles poden tenir un futur millor.
També volem donar suport i acompanyar a altres famílies a la mateixa situació.


  Amb la col·laboració de EntraPolis.com