Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Catalunya entre copes - TAST DO PLA DE BAGES

Otros, Culturales, Formación, Gastronómicos

  • Catalunya entre copes - TAST DO PLA DE BAGES
  • Catalunya entre copes - TAST DO PLA DE BAGES
  • Catalunya entre copes - TAST DO PLA DE BAGES

Ciudad: Vilafranca del Penedès

Lugar: The Tasting Room - Wine Aspects

De miércoles 6 noviembre 2019, 21:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
mié. 6 nov.
21:00 h
Finalizado
Oferim un tast de la DO Pla de Bages. Tastarem els seus vins nascuts entre unes vinyes carregades de patrimoni, amb les característiques... Leer más

Oferim un tast de la DO Pla de Bages. Tastarem els seus vins nascuts entre unes vinyes carregades de patrimoni, amb les característiques barraques de vinya, i envoltades de boscos de pins, roures i alzines que impregnen els seus vins.


Es tracta d'un acte benèfic del qual els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l'ASSOCIACIÓ AUTISME AMB FUTUR.   

L'Associació Autisme amb Futur som un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills I filles diagnosticats amb trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
Aquest trastorn, conegut també com a TEA, son trastorns del neurodesenvolupament infantil, que condicionen, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.
El nom de l'associació es Autisme amb Futur, perquè tenim molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els nostres fills i filles poden tenir un futur millor.
També volem donar suport i acompanyar a altres famílies a la mateixa situació.


  Amb la col·laboració de EntraPolis.com