Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CAU DE LLUNES - A Maria Mercè Marçal - OCT48

Culturales, Música

  • CAU DE LLUNES  -  A Maria Mercè Marçal - OCT48
  • CAU DE LLUNES  -  A Maria Mercè Marçal - OCT48

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 23 abril 2023, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 23 abr.
19:00 h
Finalizado
A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel. Maria... Leer más

A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.

Maria Mercè Marçal (1952-1998)

Al llarg de la història, i en totes les societats, ens trobem persones que sense acabar sent el nom mediàtic del moment en realitat acaben sent un referent vital. Potser aquest és el cas de Maria Mercè Marçal. Poeta, narradora, editora, traductora catalana, mestra de català, activista política, cultural i feminista...

Des de l’OCT48, i de la mà amb l’actriu Anna Ycobalzeta, volem aproximar-nos a la figura d’aquesta persona a través del seu primer poemari: Cau de llunes. Un concert amb una selecció d’aquests poemes que ve acompanyada de músiques de persones que en la seva trajectòria també porten associada un activisme cultural, social o polític com són Agustí Borgunyó, Joaquim Serra, Ricard Lamote de Grignon i Moisés Bertran; i amb elles l’estrena de l’encàrrec fet a Elisenda Fàbregas sobre les nostres melodies tradicionals.