Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CECE GIANNOTTI Festival Nec

Conciertos, Música

  • CECE GIANNOTTI Festival Nec

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De sábado 19 agosto 2023, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 19 ago.
22:00 h
Finalizado
CECE GIANNOTTI/ Cançó Italiana DISSABTE – 19/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € i 14 €. Preu Jove amb Passaport Cultural o Escena 25,... Leer más

CECE GIANNOTTI/ Cançó Italiana

DISSABTE – 19/08

22.00 h / Far de Calella / 12 € i 14 €. Preu Jove amb Passaport Cultural o Escena 25, 7 €

L’Appuntamento

Un viatge al cor de l’ampli repertori de la cançó tradicional italiana.

Cantant, lletrista, productor i multiinstrumentista nascut a Montreal de pares italians i resident a Barcelona, Cece Giannotti adapta aquest projecte i comença, juntament amb excel.lents músics a reinterpretar aquest preuat patrimoni: Bernat Casares al piano, Joan Composada al baix, Joan Pau Cumellas a l’harmònica i Francesc Chaparro a la bateria i percussió.

Amb el seu escrit modern i contemporani, transforma aquests eterns clàssics en diferents sons i estils, del Blues al Jazz, del Folk al Pop, conservant zelosament l'acústica i l’essència de les melodies originals. Al llarg de la seva carrera ha treballat amb Iggy Pop, John Cale, Rhoda Smith (baixista de Prince) entre d’altres i compartit escenari amb Tina Turner, Kiko Veneno… Ha actuat entre diversos festivals arreu del món i te 13 àlbums sota el seu nom.