CHICAGO - El musical

Teatro

  • CHICAGO - El musical
  • CHICAGO - El musical
  • CHICAGO - El musical

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza (amb distància social)

Inicio: sábado 15 mayo 2021, 17:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
Dia: Dissabte 15 de maig del 2021Hora: 17h i 21hPreu: 11€Lloc: Teatre PlazaDurada espectacle: 1h 45minInterpretació: Marta González,... Leer más

Dia: Dissabte 15 de maig del 2021

Hora: 17h i 21h

Preu: 11€

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 1h 45min

Interpretació: Marta González, Lucía Fructuoso, Sergio Medina, Juan Kaiser, Carmen Gili, Jordi Agustí, Jose Sala, Yolanda Carrión, Jana Espinosa, Helena Español, Emma Pallarès, Van Pedrajas, Deborah Navia, Mónica Martín, Nuria Fernández i Cristina Gargallo

Direcció artística, adaptació i coreografies - Patt Egea 

Direcció musical - Sònia Catot

Idioma: Castellà

Producció: La Cuarta Pared

Descripció:  

Ambientada enmig de l'extravagant decadència dels anys 20, Chicago explica la història de Roxie Hart i Velma Kelly, dues dones ambicioses empresonades per crims passionals, que lluiten per guanyar-se el favor de Billy Flynn, un famós advocat que utilitza la premsa sensacionalista per aconseguir la llibertat dels seus clients. Les dues s'enfrontaran per obtenir la fama a qualsevol preu.


Tot això en un musical vibrant i sofisticat que porta ja 13 anys representant-se a Broadway ininterrompudament i que compta amb cançons tan conegudes com "All That Jazz", "Roxie" o "Cell Block Tango".


Chicago és una barreja de comèdia negra i drama carcerari, una veritable institució a Broadway i en la qual es va basar la famosa pel·lícula de el mateix nom guanyadora de diversos Oscars i d'enorme èxit entre el públic. Escrita per Fred Ebb i Bob Fosse, i amb música de John Kander, Chicago ha guanyat, entre d'altres, sis premis Tony i un Grammy.