Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cia Moveo / Echoes

Deportivos, Familiar

  • Cia Moveo / Echoes

Ciudad: Bisbal d'Empordà, La

Lugar: Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal, Sis d’octubre, La Bisbal d'Empordà, España

De sábado 16 julio 2022, 20:15 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 16 jul.
20:15 h
Finalizado
La nova creació de la CIA MOVEO, que concideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d'una triologia dedicada a... Leer más

La nova creació de la CIA MOVEO, que concideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d'una triologia dedicada a la relació entre realitat i ficció.

Echoes evoca de manera lúdica i irònica el desig d'individualitat i les conexions/interdependències que exsisteixen entre nosaltres, des d'un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l'acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.

D'on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que ens envolta?

El primer espectacle d'aquesta triologia, Tu Vas Tomber! (2015), va ser guardonat amb el premi al millor espectacle de la Feria Internacional de Huesca i el premi Mais del Festival Internacional Imaginarius (Portugal). El segon, Conseqüencies (2017), va ser guanyador del premi Moritz de la FiraTàrrega 2017 i el Premi Dansacat 2020 i porta en gira internacional cinc anys consecutius

Espectacle per a tots els publics

3 €

Condicions; per al correcte desenvolupament de l'espectacle no s'admetrà l'entrada de gossos