Cicle Coral - Roig Korai - Cor de Noies de l'Orfeó Gracienc

Música

  • Cicle Coral - Roig Korai - Cor de Noies de l'Orfeó Gracienc

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Auditori Palau Falguera

De domingo 5 mayo 2024, 18:30 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
Roig Korai forma part de l’escola coral de l’Orfeó Gracienc, entitat del barri de Gràcia que promou la música coral des de l’any 1904.... Leer más

Roig Korai forma part de l’escola coral de l’Orfeó Gracienc, entitat del barri de Gràcia que promou la música coral des de l’any 1904. Des dels seus inicis, el cor ha estat dirigit per Laia Santanach, amb Paul Perera a la sotsdirecció i al piano. Des d’aquest mateix març, n’ha assumit la direcció la Lídia Paloma.

El repertori del cor inclou música de totes les èpoques i estils: des de música renaixentista fins a obres contemporànies, passant per autors romàntics, standards de jazz o grups de música pop.

Al Roig Korai - Cor de Noies de l’Orfeó Gracienc ens fa molta il·lusió poder celebrar el nostre concert de primavera d’enguany al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat. El repertori que us oferim avui està dividit en quatre parts, que són els quatre mesos de primavera: març, abril, maig i juny.

El primer bloc el formen dues peces: Si tus penas no pruevo, de Francisco Guerrero (1528-1599), i Els ametllers, de Josep Ollé (1987). Els ametllers ja són tots florits a principis de març, i amb aquesta peça comença la primavera.

El segon bloc és l’abril, temps de roses. Les peces protagonistes són La Rosa, del musical del Petit Príncep, i El ruiseñor y la flor, una havanera de Ricardo Lafuente Aguado (1930-2008).

Al tercer bloc ens acompanyen Laia Ussetti al violí i Nerea de Miguel al violoncel en la peça Al cel, de Gerard Boada (1969). Tot seguit venen les obres Hotaru koi, una cançó infantil japonesa que parla d’una cuca de llum, i Masurca de bosc, una proposta musical de VorAigua (Muntsa Moral i Paul Perera).

Al quart i últim bloc ens acomiadem de la primavera amb Cançó de bressol, de VorAigua, i Suo-gân, una altra cançó de bressol tradicional de Gal·les, arranjada per Josep Vila i Casañas (1966). Acabem el concert amb el Cantique de Jean Racine, de Gabriel Fauré (1845-1924), una joia plena d’esperança de la música francesa. En definitiva, cantem sobre roses i ametllers, sobre els ocells, la llum, el sol… Una subtil celebració de la primavera. Esperem que us agradi!