Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cicle de Concerts d'Estiu: De la collita de l'any vint

Conciertos, Culturales

  • Cicle de Concerts d'Estiu: De la collita de l'any vint
  • Cicle de Concerts d'Estiu: De la collita de l'any vint

Ciudad: Sant Pol de Mar

Lugar: Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

Inicio: jueves 29 julio 2021, 21:00 h

Ver descripción del evento
jue. 29 jul.
21:00 h
Finalizado
ATENCIÓ RESERVES!!! Aforament limitat. Cal reservar a l'enllaç indicat per a cada concert. 10 minuts abans de començar el concert,... Leer más

ATENCIÓ RESERVES!!!
Aforament limitat. Cal reservar a l'enllaç indicat per a cada concert. 10 minuts abans de començar el concert, les localitats reservades que no estiguin ocupades quedaran alliberades i en podran disposar els qui estiguin en llista d'espera, per ordre d'inscripció. En cas que encara quedin localitats lliures, en podrà disposar la gent que no ha fet reserva, fins a completar l'aforament permès.


DE LA COLLITA DE L'ANY VINT
concert espectacle
jazz, blues, Bach i música tradicional catalana i d'Oriol Romaní, amb històries i danses

L'Oriol Romaní comparteix músiques amb què va conviure durant la primavera del 2020. Malgrat la hibernació imposada pel confinament, era primavera, i un munt de vivències, idees, records i sensacions es van anar removent i despertant amb la música com a provocadora, cuidadora i animadora. Ell i els seus col·legues ens ho expliquen amb músiques, paraules i danses.

Oriol Romaní, clarinet
Marc Ferrer, piano
Anna Romaní, dansa