Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Indra Rios-Moore- 10è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès.

Música

  • Indra Rios-Moore- 10è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès.
  • Indra Rios-Moore- 10è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès.
  • Indra Rios-Moore- 10è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès.

Ciudad: Ametlla del Vallès, L'

Lugar: Plaça Ajuntament (Jazz)

De jueves 1 julio 2021, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
jue. 1 jul.
20:00 h
Finalizado
Indra, batejada per la seva mare pel nom de la deïtat guerrera hindú del cel i la pluja, va néixer d'una treballadora social porto-riquenya... Leer más


Indra, batejada per la seva mare pel nom de la deïtat guerrera hindú del cel i la pluja, va néixer d'una treballadora social porto-riquenya Elizabeth i del baixista de jazz negre Donald Moore Indra va passar els seus anys de formació en un món imaginari amb l'extensa col·lecció discogràfica de la seva mare de jazz, soul i rock per a companyia.

Becada als 13 anys per assistir al Mannes College of Music, on va desenvolupar la seva veu de soprano. Durant el mateix any va començar a assistir al campament d'estiu Village Harmony al nord de Vermont. Els seus inicis musicals la porten a desenvolupar tant una vesant d'àrees clàssiques i una pràctica de vocalització i l'altra, plena de cançons populars tradicionals americanes i velles cançons populars dels Balcans al bosc de Vermont.

Amb tot aquests bagatge, arriba a l'Ametlla del Vallès una proposta musical d'alta sensibilitat, acompanyada de Benjamin Traerup al Saxo, Guillem Callejon a la guitarra i Jordi mestres al contrabaix.