Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cicle de Joves Intèrprets -Grup vocal Lotus

Música

  • Cicle de Joves Intèrprets -Grup vocal Lotus
  • Cicle de Joves Intèrprets -Grup vocal Lotus
  • Cicle de Joves Intèrprets -Grup vocal Lotus

Ciudad: Ametlla del Vallès, L'

Lugar: Sala Teatre

De viernes 25 septiembre 2020, 19:30 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 25 sept.
19:30 h
Finalizado
Grup Vocal Lotus  Marina Torra Cabau és estudiant del Grau d'interpretació de música clàssica i contemporània a l'ESMUC en l'especialitat de... Leer más

Grup Vocal Lotus

 

 

Marina Torra Cabau és estudiant del Grau d'interpretació de música clàssica i contemporània a l'ESMUC en l'especialitat de cant. Ha col·laborat amb cors com el de la UPF, el projecte CHOIR a Ochsenhausen (Alemanya) i el Cor de Noies de l'Orfeó Català, entre d'altres. Actualment forma part de la plantilla de l'Orfeó Català. 

María Amaral és originària de Porto, i va iniciar la seva formació a la Escola de Música do Conservatório Nacional” de Lisboa. Ha seguit els estudis a la Universidade de Aveiro, sota el mestratge de João Lourenço i d'Isabel Alcobia. Actualment està cursant el màster d'interpretació avançada de cant a l'ESUC, amb la professora Magarida Natividade.  

Miquel Villalba és recentment graduat en l'especialitat de direcció coral i orquestral per l'ESMUC. Ha estudiat també al Silkeborg Gymnasium (Dinamarca) i a l'IEA Oriol Martorell. És director assistent de la Polifònica de Vilafranca i director titular del Cor DaCapo de Tarragona i del Lotus Octet. T

 Joan Climent és graduat en l'especialitat de sonologia per l'ESMUC. Va estudiar a l'Escolania de Montserrat i a l'IEA Oriol Martorell, i ha participat en diverses formacions corals i de cambra com el Cor Jove Nacional de Catalunya, la Capella de Música de Montserrat, el projecte BZM i el Bach Collegium Barcelona. Actualment forma part de l'Orfeó Català, l’octet de música antiga De Canendi Elegantia i membre fundador del Cor Cererols.