Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cicle Gaudí:Upon Entry

Cine

  • Cicle Gaudí:Upon Entry
  • Cicle Gaudí:Upon Entry
  • Cicle Gaudí:Upon Entry

Ciudad: Matadepera

Lugar: Escola de Música Frederic Mompou

De viernes 23 febrero 2024, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 23 feb.
19:00 h
Finalizado
Upon EntryDirecció: Alejandro Rojas, Juan Sebastián VásquezGuió: Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásquez Productora: Zabriskie Films,... Leer más

Upon Entry

Direcció: Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásquez

Guió: Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásquez

Productora: Zabriskie Films, Basque Films, Sygnatia

Estrena: Juny 2023

Durada: 75 min.

Gènere: Drama 

Versió: Original en català, castellà i anglès

Intèrprets: Bruna Cusí, Alberto Ammann, Ben Temple, Laura Gómez

Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida.

La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família a “la terra de les oportunitats”. Però en entrar a la zona d’immigració de l’aeroport de Nova York, són conduits a la sala d’inspecció secundària, on seran sotmesos a un procés d’inspecció desagradable pels agents de duanes i a un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a amagar.

Entrada reduïda a 3€ per a:

majors de 65 anys o titulars de: carnet jove, carnet de la Biblioteca, carnet de família nombrosa o carnet de família monoparental (s'haurà de justificar amb l'acreditació)