Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CICLE LLORET ESPAI OFF: SAUNTERER

Teatro

  • CICLE LLORET ESPAI OFF: SAUNTERER
  • CICLE LLORET ESPAI OFF: SAUNTERER
Agotadas

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Recorregut itinerant: Comença al Teatre de Lloret de Mar

De domingo 8 diciembre 2019, 12:00 h a 13:15 h

Ver descripción del evento
dom. 8 dic.
12:00 h
Finalizado
En busca de la llibertatSINOPSI: A l'edat mitjana, algunes persones deambulaven recaptant almoines, amb el pretext d'anar a Terra... Leer más

En busca de la llibertat

SINOPSI:

A l'edat mitjana, algunes persones deambulaven recaptant almoines, amb el pretext d'anar a Terra Santa. Els nens francesos cridaven «Va à Sainte Terre». D'aquí «saunterer», pelegrí. Aquesta etimologia especulativa es contraposa amb la que diu que els «saunterers» eren els qui no tenien terra ni casa («sans terre»). Sigui com sigui, aquesta performance itinerant té a veure amb la deambulació i la caminada. Es pregunta sobre la possibilitat de fugir d’un món homogeni en què la realitat es confon amb el capitalisme. Planteja l'experiència de caminar com un possible acte de resistència davant la realitat en què vivim. Com un dels últims actes possibles de llibertat.

Una producció de Fira Tàrrega, Festival Grec i Eduard Molner.

FITXA ARTÍSTICA:

Autor: Marc Rodrigo i María Stoyanova

Direcció: María Stoyanova

Interpretat per: Marc Rodrigo i María Isabel Gutiérrez


Grup de 30 persones preferiblement a partir de 14 anys.