MENÚ de navegación

Evento finalizado

CICLOP FESTIVAL - LA DOMADA (Cia. Compagnia della Quarta)

Teatro

  • CICLOP FESTIVAL - LA DOMADA (Cia. Compagnia della Quarta)

Ciudad: Sineu

Lugar: C.IN.E.

De sábado 16 septiembre 2017, 21:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
La Domada va més enllà de posar en escena una obra.Prenent com a punt de partida «L'amansiment de la fera», de Shakespeare, la Compagnia... Leer más

La Domada va més enllà de posar en escena una obra.

Prenent com a punt de partida «L'amansiment de la fera», de Shakespeare, la Compagnia Della Quarta,  fa un altre pas de rosca en aquesta creació per a parlar d'un problema social que acompanya l'ésser humà de segles ençà: la violència de gènere masclista. El projecte desitja fotografiar la crueltat i injustificació d'aquesta violència per a dibuixar un punt de reflexió i conversa. La Domada  suposa una metàfora de la vida, i conta que per a cada dona que cau sempre n'hi haurà una altra que continuarà lluitant.


Intèrprets:  Nadia Trevisi, Mirko Paparusso, Giulia De Cherchi, Rocco Suma

Coreografia: Patrizia Proclivi

Direcció: Mario Coccetti

______________________________________________________

La Domada va más allá de poner en escena una obra. La fierecilla domada de Shakespeare, la Compagnia della Quarta da una vuelta de tuerca en esta creación para hablar de un problema social que acompaña al ser humano desde siglos atrás: la violencia de género machista. El proyecto pretende fotografiar la crueldad e injustificación de esta violencia para dibujar un punto de reflexión y conversación. La Domada supone una metáfora de vida y cuenta que para cada mujer que cae siempre habrá otra que continuará luchando.


Intérpretes: Nadia Trevisi, Mirko Paparusso, Giulia De Cherchi, Rocco Suma

Coreografía: Patrizia Proclivi

Dirección: Mario Coccetti