Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CIUTAT LLUNYANA

Culturales, Teatro

  • CIUTAT LLUNYANA
  • CIUTAT LLUNYANA

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Rambla Francesc Macià, 57, 08358 Arenys de Munt.

Inicio: domingo 27 septiembre 2020, 18:30 h

Ver descripción del evento
dom. 27 sept.
18:30 h
Finalizado
Arriba al Centre una nova proposta de la XTAC (Xarxa de Teatres Ateneus de Catalunya) responsable d'exitoses produccions com el musical... Leer más

Arriba al Centre una nova proposta de la XTAC (Xarxa de Teatres Ateneus de Catalunya) responsable d'exitoses produccions com el musical "Una altra estrena" (que va es representar al Centre al febrer d'aquest 2020) i "Octubre cançons de llibertat" (espectacle musical que es va representar a Arenys de Munt el juny del 2019).

Aquesta vegada en arriba una comèdia dramàtica ambientada en el Paral·lel de finals de la Guerra Civil, compta amb un equip ple de talent format per la directora Evelyn Arévalo, l'actriu Mireia Ros i el pianista Carles Marigó.

"Ciutat Llunyana" ens mostra la Barcelona de 20 de desembre de 1938, assetjada per les tropes franquistes. Els bombardejos li han girat la cara als carrers de la ciutat, però la Rosalita Lulú, cupletista del Paral·lel en hores baixes, i en Constantí Canals, el seu pianista, es disposen a començar a assajar un nou espectacle al teatret que, des de ja fa 15 anys, posseeix i dirigeix la Rosalita. Volen fer una cosa diferent, un espectacle que, d’alguna manera i a través dels cuplets, parli d’ells i de la realitat que els envolta. 

En Constantí creu que no és el moment adequat per implicar-se en una empresa d’aquestes dimensions però la Rosalita, en canvi, creu que és, justament, el millor moment per fer-ho i vol incloure al repertori cançons descaradament irreverents i en català. Els assajos se succeiran entre els cuplets, les bombes, els records d’uns temps passats, els dubtes del present, la incertesa d’un futur que ja es dibuixa massa negre i unes trucades telefòniques misterioses. Acompanyarem a la Rosalita, a en Constantí i al seu teatret del Paral·lel fins al 24 de gener de 1939; dia de l’últim bombardeig franquista i de la caiguda definitiva de Barcelona.