Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CLOWNIC: TURIST ( OR NOT TURIST)

Teatro

  • CLOWNIC: TURIST ( OR NOT TURIST)

Ciudad: Llorenç del Penedès

Lugar: El Centre

De miércoles 10 agosto 2022, 22:00 h a 23:59 h

Ver descripción del evento
mié. 10 ago.
22:00 h
Finalizado
Fer turisme és una activitat d’allò més gratificant i, segons els experts, contribueix a l’harmonia emocional. De fet, ens passem... Leer más

Fer turisme és una activitat d’allò més gratificant i, segons els experts, contribueix a l’harmonia emocional.

De fet, ens passem tot l’any treballant per poder gaudir de 15 dies de vacances! Que ben pensat, oi?

Turist (or not turist) és un divertidíssim espectacle sobre el món del turisme organitzat. A través de l’humor sense paraules, marca de la casa, Clownic planteja tot un seguit de situacions hilarants amb un sol objectiu:

SEGUIR FENT RIURE EL PÚBLIC CADA 10 SEGONS

Clownic és una companyia de teatre gestual còmic, amb una trajectòria professional plena d’èxits, que es nodreix de l’estil Tricicle per crear els seus propis espectacles, sempre amb la premissa de fer riure al públic cada 10 segons.

Utilitzem el llenguatge universal de l’humor sense paraules per mostrar els nostres espectacles a qualsevol racó de la planeta.

Clownic va ser creat per Tricicle per portar els seus grans èxits als teatres on el famós trio no podia arribar. 

Tricicle ha estat unit a Clownic durant 18 anys, després d’haver complert la majoria d’edat com a companyia, vam decidir independitzar-nos dels nostres pares teatrals (tot i que encara quedem per dinar els diumenges).