Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Clowntífics, la ciencia más payasa

Familiar, Teatro

  • Clowntífics, la ciencia más payasa

Ciudad: Lliçà d'Amunt

Lugar: Sala de l'ateneu

De domingo 17 octubre 2021, 12:00 h a 13:30 h

Ver descripción del evento
dom. 17 oct.
12:00 h
Finalizado
Companyia Big Van Ciencia. Orilo i Arlequina són dos científics que treballen al LABORATODELMUNDORIO: el laboratori on todoelmundorio... Leer más

Companyia Big Van Ciencia. 

Orilo i Arlequina són dos científics que treballen al LABORATODELMUNDORIO: el laboratori on todoelmundorio treballa en alguna cosa. Tenen un gran repte: preparar el set d'experiments científics més gran de món mundial i universal. Però no poden fer-ho sols, T'atreveixes a ajudar-los?

Un espectacle d'una hora de durada i dirigit a gent a partir de 4 anys. A través de l'experimentació i el joc aprendrem conceptes científics que escolta, el mateix un dia et permeten llançar un coet.

Clowntifics és un espectacle de clown i una activitat educativa de ciència. En els 60 minuts que dura, nens i nenes es converteixen en autèntics investigadors, alhora que aprenen contingut científic.