Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cobla JOVENÍVOLA DE SABADELL/QUIM MOYA PINTANT SARDANES, BALLANT COLORS

Conciertos, Música

  • Cobla JOVENÍVOLA DE SABADELL/QUIM MOYA PINTANT SARDANES, BALLANT COLORS
  • Cobla JOVENÍVOLA DE SABADELL/QUIM MOYA PINTANT SARDANES, BALLANT COLORS

Ciudad: Barcelona

Lugar: - Casino l'Aliança Poblenou -

Inicio: lunes 13 noviembre 2023, 19:00 h

Ver descripción del evento
lun. 13 nov.
19:00 h
Finalizado
Els colors, les formes, les textures i les emocions s’han posat al servei de la sardana en infinitat de pintures i escultures signades... Leer más

Els colors, les formes, les textures i les emocions s’han posat al servei de la sardana en infinitat de pintures i escultures signades per artistes internacionals com Picasso, Matisse, Dalí o Miró. La sardana com a font d’inspiració segueix ben viva i aquest espectacle ens apropa la feina dels grans artistes del passat i l’enllaça amb la creació contemporània de la mà de l’artista plàstic Quim Moya. Música i colors es donen la mà en un projecte interdisciplinari únic al país.

La primera part del concert ens presenta sis partitures relacionades amb sis de les millors obres s’art inspirades en el món de la sardana. Entre les obres pictòriques hi ha La dansa d’Henri Matisse -un quadre presentat el mateix any que s’estrenava Les fulles seques d’Enric Morera- o La sardana de Joan Miró, nascuda poc després que Cala s’Alguer de Ricard Viladesau. Paral.lelament a la interpretació, Quim Moya pintarà en viu diferents obres originals buscant la inspiració en el traç dels grans artistes -pintors i compositors- que protagonitzen el concert.

La segona part se centra en el paper del color i està protagonitzada per la música de les sardanes inspirades en el cromatisme del nostre país, com en el cas de Verd de pi, blau de mar de Rafel Ferrer o De tots colors de Xavier Ventosa. Quim Moya es deixarà portar per aquesta música i anirà pintant una obra original relacionada amb l’entorn on es realitza el concert. L’espectacle acaba amb una sorpresa.