Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

COLLITA DE CALÇOTS I VISITA A LA MAMONERA DE L'EXPLOTACIÓ DEL GRUP ARAGONÉS

Familiar, Gastronómicos

  • COLLITA DE CALÇOTS I VISITA A LA MAMONERA DE L'EXPLOTACIÓ DEL GRUP ARAGONÉS
  • COLLITA DE CALÇOTS I VISITA A LA MAMONERA DE L'EXPLOTACIÓ DEL GRUP ARAGONÉS

Ciudad: Lleida

Lugar: Grup Aragonés ( Partida Vallcalent, 48)

De domingo 26 febrero 2023, 11:30 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
Grup Aragonés amb col·laboració de Turisme de Lleida organitza una jornada per compartir els secrets del procés que realitzen amb els... Leer más

Grup Aragonés amb col·laboració de Turisme de Lleida organitza una jornada per compartir els secrets del procés que realitzen amb els calçots des de la plantació fins la cocció. I també els de la seva pròpia salsa!

També ensenyaran les instal·lacions dels vedells, on explicaran la seva manera de cuidar-los, després el seu hort i els camps de calçots.

Una experiència rural, menjant el que més ens agrada: calçots i romesco. Això després de collir-los, rentar-los i posar-los a la graella sobre flama viva.

Durada aproximada: 2h 30 minuts

Cancel·lació gratuïta fins 48h abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps d'antelació, arribes tard o no et presentes, no hi haurà cap reemborsament.

Preu: 4€ per persona (menors de 3 anys gratuït. Màxim 2 infants per adult)

** Els menors han d'anar sempre acompanyats d'un adult