Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Colors de Rumba

Conciertos, Música

  • Colors de Rumba
  • Colors de Rumba

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: domingo 21 noviembre 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 21 nov.
18:00 h
Finalizado
Projecte Amen Sam - Cultura gitanaLa trobada de diferents músics de Lleida que amb el flamenc com a nexe comú, busquen en les seves... Leer más

Projecte Amen Sam - Cultura gitana

La trobada de diferents músics de Lleida que amb el flamenc com a nexe comú, busquen en les seves arrels l’expressió i el follet, per compartir la inspiració i l’essència d’un mateix sentir.

Toni Pallejà: veu i guitarra. En Toni Pallejà neix a Lleida, en el si d’una família gitana amb una gran tradició musical flamenca. Des que té ús de raó ha estat sempre al costat de la seva guitarra, que toca amb gran expressió i talent.

La seva veu té una màgia i un follet que ha mamat des del bressol, el seu art és innat, i el seu instint flamenc s’expressa de forma diàfana i directa, de tal manera que cap escola pot ensenyar, una herència del seu pare que dominava tots els pals del flamenc. Actualment, col·labora amb els grups de rumba lleidatana La Violeta, Er Taqueta i Colors de Rumba, paral·lelament amb el grup Colors Flamenco.

Oriol Farré: percussió. L’Oriol Farré també és autodidacta, però en la seva cerca es va trobar amb el mestre Pepe Motos, professor de caixó flamenc en el Taller de Músics de Barcelona, i músic de la companyia de la “bailaora” Sara Baras. A Barcelona va desenvolupar la seva labor com a músic en l’ambient rumber i flamenc de Sants. A Lleida va treballar juntament amb en Ramón el Lince i el seu grup de flamenc Jhabaluna. La seva habilitat d’adaptació li ha permès col·laborar amb grups de diferents estils musicals, des de batucada (música brasilera), pop rock amb el grup Deperllá, Colors de Rumba (rumba catalana) i Colors Flamenco a Lleida.