Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió

Culturales, Formación

  • Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió
  • Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió
  • Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió

Ciudad: Caldes de Montbui

Lugar: Centre, Ateneu Democràtic i Progressista

De viernes 1 diciembre 2023, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 1 dic.
19:00 h
Finalizado
La Universitat Popular de Caldes de Montbui organitza la presentació del llibre: Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i... Leer más

La Universitat Popular de Caldes de Montbui organitza la presentació del llibre: Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió, de Piti Español.


L' acte consistirà en una màster class sobre com escriure diàlegs per a cinema i televisió i la presentació del seu llibre sobre aquest tema.


Piti Español explicarà els principis fonamentals que s’han de tenir en compte a l’hora d’escriure diàlegs i passarà alguns exemples pràctics. Al final, obrirà un torn de preguntes.


Piti Español és guionista de televisió i de cinema, escriptor, autor dramàtic i professor universitari. 


Ha creat i/o escrit programes, sèries i telefilms per a tv3, tve, antena 3, canal + i movistar i diverses pel·lícules (La vida de nadie, Otros días vendrán, Cerca de tu casa...) Guardonades a festivals internacionals. És el guionista de la sèrie Moebius (tv3), que transcorria a Caldes de Montbui.


És professor de guió i de diàlegs a la universitat Pompeu Fabra i a l’Escac. Ha escrit obres de teatre, cantates i musicals.Ha publicat novel·les, contes i assajos sobre el món audiovisual i l’escriptura de guions. L’últim, que acaba de sortir, és Com escriure diàlegs que funcionin per a cinema i televisió.