Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CONCERT A LA CASA BLANCA - Mingo Ràfols, Mercè Pons i Roc Esquius - Producció XTAC

Teatro

  • CONCERT A LA CASA BLANCA - Mingo Ràfols, Mercè Pons i Roc Esquius - Producció XTAC
  • CONCERT A LA CASA BLANCA - Mingo Ràfols, Mercè Pons i Roc Esquius - Producció XTAC

Ciudad: Premià de Dalt

Lugar: Societat Cultural Sant Jaume

Inicio: viernes 31 marzo 2023, 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 31 mar.
21:00 h
Finalizado
Dues persones que parlen. Que dialoguen. Dues persones que recorden, que s’emocionen, que entren en conflicte. Un espai i uns personatges.... Leer más

Dues persones que parlen. Que dialoguen. Dues persones que recorden, que s’emocionen, que entren en conflicte. Un espai i uns personatges. Això és teatre. Teatre que enganxa, que planteja interrogants, que ens fa pensar. Teatre amb majúscules. Això és “Un Concert a la Casa Blanca“. Casals i Kennedy que es troben i parlen. I diuen. I miren més enllà. I viuen situacions impossibles. I ho fan dalt d’un escenari. I els podem sentir. Kennedy i Casals. Dues personalitats fortes i convençudes que es van asseure per parlar cinc minuts i en van parlar més de cinquanta. Escoltem-los i revisquem-los.

Un concert a la Casa Blanca és un espionatge d’aquella conversa, un ull indiscret que pretén ser fidel al que es van dir i que s’imagina el que s’haurien volgut dir.


Duració: 80 minuts

Companyia: La Drecera

Intèrprets: Roc Esquius, Mingo Ràfols i Mercè Pons

Idea de Jordi Roigé, amb la direcció de Llorenç Rafecas