Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert als Hostalets de Pierola de Barcelona Rainbow Singers

Conciertos

  • Concert als Hostalets de Pierola de Barcelona Rainbow Singers
  • Concert als Hostalets de Pierola de Barcelona Rainbow Singers
  • Concert als Hostalets de Pierola de Barcelona Rainbow Singers

Ciudad: Hostalets de Pierola, Els

Lugar: Sala teatre Casal Català

Inicio: sábado 2 octubre 2021, 19:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 oct.
19:30 h
Finalizado
Barcelona Rainbow Singers, la coral LGBTIQA+ de Barcelona, et convida a que celebris amb nosaltres el seu 10+1 aniversari. Fundada... Leer más

Barcelona Rainbow Singers, la coral LGBTIQA+ de Barcelona, et convida a que celebris amb nosaltres el seu 10+1 aniversari.

Fundada en 2010, Barcelona Rainbow Singers és la coral LGTB mixta a quatre veus de Barcelona i la primera coral LGTBIQ+ de la península.

A través de la música, apostem per la visibilitat de la diversitat i aportem el nostre gra de sorra per a construir una societat on ningú sigui menyspreat ni discriminat per ser com és.

Per a la presentació de la BRS a Hostalets de Pierola, ens presentaran un espectacle dedicat a l'autoconsciència de la mateixa identitat i al consegüent apoderament, amb un repertori festiu que inclou Llençat de Lax'n'Bust, "Born this way" de Lady Gaga i "A quien le importa" d'Alaska i Dinarama com a mostra del que representaran.

Junts farem un viatge a través de la història musical de BRS que va des de cançons d’amor, himnes d’empoderament passant per cançons emblemàtiques que ens van ajudar a superar els anys difícils durant la nostra trajectòria d’11 anys i de ser la primera coral LGBTIQA+ a Catalunya i a l'Estat Espanyol que canta per la diversitat.

Us esperem!!