Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Conte de Nadal de Charles Dickens

Conciertos, Música

  • Conte de Nadal de Charles Dickens

Ciudad: Esplugues de Llobregat

Lugar: Avenç Centre Cultural - Teatre Joan Brillas

Inicio: domingo 12 diciembre 2021, 11:00 h

Ver descripción del evento
Charles Dickens torna per Nadal de la mà de les Corals Musicorum Les Corals Musicorum amb El cor de la nit (formació infantil) i SOM·night... Leer más

Charles Dickens torna per Nadal de la mà de les Corals Musicorum

Les Corals Musicorum amb El cor de la nit (formació infantil) i SOM·night (formació de joves) ens interpretaran el concert «Conte de Nadal» de Charles Dickens, el diumenge 12 de desembre a les 11:00h i 12.30 hores, a l’Avenç Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat. Un conte musical per a cor i piano amb música de Paul Williams, Alan Menken, John Debney i Danny Elfmant. Per a la narració del conte es comptarà amb la participació de l’actor Enric López i amb l’acompanyament al piano de Sergi Rodríguez. Tot plegat sota la direcció de Sònia Gatell.

El «Conte de Nadal» de Charles Dickens explica la història del senyor Scrooge, un vell garrepa i malhumorat que viu reclòs en un món solitari d’odi i menyspreu fins al moment que, una nit abans del dia de Nadal, és visitat per tres esperits – el del passat, el del present i el del futur – que aconsegueixen canviar la seva percepció del món fent-li veure què va perdre en el passat, com s’allunya de la felicitat i el bé en el present i quin futur de solitud i rancúnia li espera en el futur. La vida d’Ebeneezer Scrooge canvia radicalment a partir d’aquell moment i l’esperit del Nadal aconsegueix imposar-se arreu.

«Conte de Nadal de Charles Dickens», enregistrat el novembre de 2013, representa el segon volum de la col·lecció «Quatre de cors» que torna a vincular-se a les festes nadalenques.

Que serveixin aquestes cançons per abraçar a tots aquells que decideixin escoltar-nos i fer d’aquest concert la banda sonora del seu Nadal en família.